Verkkokauppaan

Mokkamestareiden kahvisuositukset
- makuparit täynnä tunnetta

Kahvin maku on aistien tanssia ja tanakkaa tiedettä. Erilaiset kahvit sopivat tiettyjen herkkujen kanssa – aivan kuten tietyt viinit tietyn ruoan kanssa. Silti jälkiruoan kera on usein tarjolla arkinen, “pelkkä kahvi”. Mutta nyt asiaan tulee muutos.
 

Kahvimakujen maistamisen eksperttinä Mokkamestarit antaa vinkkejä makupareista täynnä tunnetta. Haluamme luoda maailman, jossa jälkiruoat eivät ole enää entisensä – ja kahvilla viimeistelty makuyhdistelmä on sielun kaviaaria. Kahvinmaistelun tärkeä apuväline, makuympyrä, sisältää yhteensä yli 100 erilaista makua, makusävyä ja valmistusmenetelmää: kahvi ei ole koskaan “vain kahvia”.

Finlandia-kahvi & leipäjuusto

Finlandia-kahvi ja leipäjuusto ovat rakkauden ja onnen makupari. Paahtoasteeltaan hivenen tummempi, hienostunut ja pehmeä kahvi sopii oivasti makean, miellyttävän ja vastustamattoman leipäjuuston kanssa. Guatemalalainen San Miguel tuo kahvisekoitukseen ripauksen suklaisuutta ja costaricalainen La Pastora syvyyttä ja täyteläisyyttä. Pitkän ja miellyttävän jälkimaun takaa Brasil Yellow Bourbon -lajike.

Tutustu kahviin verkkokaupassa

Brasil Daterra Sweet Collection & kreemikakku

Laadukas brasilialainen espressokahvi Cerradon alueelta kruunaa herkullisen, kesäisen ja makean kreemikakun. Suutuntumaltaan täyteläisen kahvin aromissa voi maistaa mandariinia, karamellia ja tummaa suklaata. Makea sitrusmainen hapokkuus sopii perinteikkään kreemikakun kanssa mainiosti. Kahvia tuotetaan maailmankuululla Daterran tilalla, joka on tunnettu erittäin korkealaatuisista espressoihin soveltuvista kahvilaaduista.

Tutustu kahviin verkkokaupassa

Banana nut toffee & marjapiirakka

Banana nut toffee -kahvi ja marjapiirakka henkivät nostalgiaa. Maustettu retrokahvi ja marjapiirakan suloinen pehmeys ovat enemmän kuin osiensa summa. Vaaleapaahtoisen kahvin  kermaisen pehmeä ja makea aromi sulautuu vastustamattomasti marjaiseen ja sopivan makeaan piirakkaan.

Tutustu kahviin verkkokaupassa

Etiopia Yirgacheffe & raakakakku

Suutuntumaltaan täyteläinen Etiopia Yirgacheffe -luomukahvi on intohimoinen nautinto raikkaan, pehmeän ja silkkisen vegaaniraakakakun kanssa. Kahvin synnyinmaasta ja erikoiskahvin luvatusta maasta Etiopiasta tuleva kahvi on hienostunut, voimakasarominen ja keskihapokas. Kahvin maku on herukkainen, marjainen ja hieman viinimäinen. Tummapaahtoisessa kahvissa erottuu kahvimarjan alkuperäinen makumaailma.

Tutustu kahviin verkkokaupassa