Ammattitaitoiset ja monipuoliset Baristakurssit Mokkamestareiden kahvipaahtimolla.

 

Kurssi I: Kotibaristakurssi

 

Kotibarista- / kahvikurssilla perehdytään erilaisiin suodatintapoihin valmistaa hyvää kahvia, kuten aeropress-, sekä Hario V60- menetelmiin. Uutuutena kurssilla esitellään myös Clever Dripper sekä Kalita Wave –menetelmä. Jokaisella kurssilaisella on mahdollisuus valmistaa kahvia vapaavalintaisesti edellä mainituilla menetelmillä kouluttajamme opastuksella. Lisäksi kurssilla maistellaan ja analysoidaan kahvin aromeja, suutuntumaa ja hapokkuutta.

Kurssin aikana käydään läpi myös jauhatus- ja paahtoasteet, jotta tiedetään mikä karkeus tai paahtoaste sopii millekin kahvinvalmistusmenetelmälle. Jauhamme käyttämämme pavut Eureka Mignon kahvimyllyllä, mikä soveltuu erinomaisesti myös kotiin tai työpaikalle.

Kenelle?

Kurssi on kattava peruspaketti kaikille kahvista kiinnostuneille, jotka haluavat nauttia hyvää ja laadukasta kahvia myös kotona. Baristaksi haluavalle suosittelemme lisäksi Baristakurssia, missä syvennytään tarkemmin espresson, cappuccinon ja latten valmistamiseen.

Kurssi on käytännönläheinen ja ryhmäkoko pidetään pienenä niin, että jokainen kurssilainen saa mahdollisimman tehokkaan opetuksen ammattikouluttajiemme parissa.

Muuta

Kurssimaksu 65€ sis. Alv.

Kurssin kesto on n. 2 tuntia.

Kurssilaiset saavat kurssin suoritettuaan kirjallisen todistuksen. Tarjoamme lisäksi -20 % alennuksen normaalihintaisista kahvi- ja teeostoksista Paahtimon myymälästä kurssin yhteydessä.

Ilmoittautumisen kurssille teet kätevästi verkkokauppamme kautta ja maksat samalla kurssimaksun.

Kotibaristakurssien kevään 2017 aikataulut:

  1.  Kurssi: tiistai 4.4.2017   klo  15-17 (Kurssi täynnä)
  2.  Kurssi: tiistai 16.5.2017 klo  15-17 (Kurssi täynnä)

Kurssi II: Baristakurssi

Suosittu baristakurssimme Mokkamestareiden kahvipaahtimolla.

Baristakurssilla perehdytään espresson valmistamiseen, maidonvaahdottamiseen ja espressolaitteisiin. Kurssille osallistuvat pääsevät harjoittelemaan ammattilaisten opastamina oikeaoppista espresson valmistamista ammattilaitteistoin ja tutustumaan espressopohjaisiin juomiin kuten espressoon, cappuccinoon ja latteen.

Kenelle?

Kurssi soveltuu mainiosti baristataitoja haluaville peruskurssiksi, esim: kahvila- ja ravintolahenkilöstöt tai niihin hakeutuville, oppilaitosten opettajille, kahvilaitteiden myyjille, kotibaristoille tai muille kiinnostuneille. Ryhmäkoko pidetään pienenä jotta jokainen kurssilainen pääsee mahdollisimman tehokkaaseen opetukseen.

Laitteet

Opetuskäytössämme on uudet modernit tuplaboileri ammattikoneet, Vibiemme Replica 2gr, 2B ja La Marzocco Linea 2gr, 2B sekä nykyaikaiset suoraan kahvaan annostelevat kahvimyllyt Eureka Zenith on-demand ja Mahlkönig K30 Vario on-demand.

Muuta

Kurssimaksu 95€ sis. Alv.

Kurssin kesto on noin 3 tuntia.

Kurssilaiset saavat kurssin suoritettuaan kirjallisen todistuksen. Tarjoamme lisäksi -20 % alennuksen normaalihintaisista kahvi- ja teeostoksista Paahtimon myymälästä kurssin yhteydessä.

Ilmoittautumisen kurssille teet kätevästi verkkokauppamme kautta ja maksat samalla kurssimaksun.

Baristakurssien kevään 2017 aikataulut:

  1. Kurssi: maanantai 3.4.2017   klo 17-20
  2. Kurssi: torstai        27.4.2017 klo 14-17
  3. Kurssi: maanantai 8.5.2017   klo 17-20

Räätälöidyt kurssit

Kiinnostaako oma kahvikurssi? Kerää ystävistäsi, työkavereistasi tai muista kiinnostuneista ryhmä ja räätälöidään teille sopiva kurssipaketti aidosti paremman kahvin maailmaan. Ota yhteyttä!

Kevät 2017

Suositut baristakurssimme jatkuvat taas keväällä kahvipaahtimollamme Teivon yrityspuistossa osoitteessa: Kuukuja 8E, 33420 Tampere. Baristakurssimme rinnalla tarjoamme toisen, kotibaristoille suunnatun kurssin, missä perehdytään kahvin eri suodatinmenetelmiin. Ilmoittautumisen kurssille teet kätevästi verkkokauppamme kautta ja maksat samalla kurssimaksun.Tältä sivulta löydät tietoa kurssiemme sisällöistä ja aikatauluista. Kouluttajina kursseilla toimivat Henna ja Mika. 

 CW1A7062

CW1A6375

CW1A7115