Tampere, Keskusta

Kahvila-myymälämme sijaitsee Verkatehtaankadulla Tampereen keskustassa. Ammattitaitoiset baristamme valmistavat korkealaatuiset kahviannokset vastajauhetuista pavuista, joten voit nauttia kupin kuumaa paikan päällä tai ottaa sen kätevästi mukaan kotiin tai työpaikalle. Kahvilasta saa kahvin ja teen kaveriksi myös pientä syötävää.

Irtoteet ja vastapaahdettu kahvi – kukapa ei tykkäisi saada tuoksuvia tuomisia tai miksi et hemmottelisi ihan vain itseäsi? Kahvin saat mukaan joko paahtotuoreina papuina tai vastajauhettuna. Kahvi- ja teeammattilaisemme palvelevat sinua mielellään kaikissa kahvi- ja teeasioissa ja neuvovat oikeiden valmistusvälineiden käytössä.

Tervetuloa nauttimaan!

SIJAINTI

Käyntiosoite
Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere

Puhelin
0504535203

Avoinna
Arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16

Paahtimon myymälä

Paahtimomyymälämme sijaitsee Tampereen ja Ylöjärven rajalla, Teivon raviradan lähellä. Paahtimomme tehtaanmyymälässä pääset aistimaan vastapaahdetun kahvin tuoksun ja täältä saat aina tuoreimmat, juuri paahdetut ja paikanpäällä jauhetut kahvit mukaasi.

Myymälästämme löydät irtokahvit ja -teet, makusiirapit, kahvin- ja teenvalmistusvälineet sekä aina hyviä tarjouksia jo valmiiksi pakatuista tuotteista.

Tervetuloa ostoksille tunnelmalliseen paahtimomyymäläämme!

SIJAINTI

Käyntiosoite
Kuukuja 8 E, 33420 Tampere

Puhelin
03 2530145

Avoinna
ark 9-17