Mokkamestareiden kahvipakkaus on uudistunut

11.3.2015

Mokkamestareiden uuden upean kahvipussin visuaalisen ilmeen uudistuksesta vastasi pakkausmuotoilija Janne Asikainen Koepala Design Studiosta.

pakkausmuotoilija_janne_asikainen

Janne on muotoilijan ja elintarviketekniikan insinöörin yhdistelmä, joka on ennen oman suunnittelutoimiston perustamista työskennellyt muotoilijana sekä pakkausteollisuudessa, että useassa kansainvälisessä muotoilutoimistossa.

 

Tässä projektissa Jannen vastuulla olivat kahvipussien visuaalinen ilme ja graafinen suunnittelu. Lopputuloksena syntyi hauska kuvallinen kertomus kahvipavun matkasta kahvitilalta valmiiksi tuotteeksi kuluttajille sekä tyylikkään informatiivinen etikettiratkaisu.

Uudet pakkaukset_etuosa

Kahvipussin materiaali on 4-kerroslaminaatti, joka varmistaa hienojen aromien säilyvyyden. Yksisuuntainen aromiventtiili pitää kahvin aromit pussin sisällä, mutta päästää kahvista vapautuvan luonnollisen hiilidioksidin ulos. Pussissa käytetyt materiaalit ovat tutkitusti turvallisia ja elintarvikekelpoisia.

 

Yhteistyömme Jannen kanssa oli niin onnistunutta, että oli luonnollista antaa myös tuleva teepakkausuudistuksemme hänen suunniteltavaksi.

Uudet pakkaukset1