Verkkokauppaan
Verkkokauppaan

Laatukahvia omalta paahtimolta

Maailmalta tuodut raaka-aineet jalostuvat laadukkaaksi kahviksi omassa, Tampereen vanhimmassa kahvipaahtimossa. Arvostetut single origin -kahvit, tilakahvit ja kahvisekoitukset syntyvät pirkanmaalaisena käsityönä. Kahvivalikoimassa panostetaan eettisesti ja kestävästi tuotettuun kahviin. Tummat ja vaaleat paahdot, maustetut ja maustamattomat kahvit – kaikille on paikkansa. Kahvit on koemaisteltu eli cupattu etukäteen. Kahvia on maailmassa monenlaista, mutta tuoreen vastapaahdetun kahvin tuoksu on voittamaton.
 

mokkamestarit-sumatra-wahana-estate.png

2/5

Sumatra Wahana Estate

Vaaleapaahtoinen erikoisuus Indonesian Sumatralta

temp-pakettikuva.png

2/5

Finlandia kahvi

Keskipaahtoinen, pehmeä ja täyteläinen kolmen tilakahvin sekoitus. Suosikkikahvi juhlaan sekä arkeen.

mokkamestarit-peru-cecanor.png

4/5

Peru Cecanor FTO Cafe Femenino

Tummapaahtoinen, Reilun kaupan luomukahvi Perusta. Cecanor on Cafe Femenino -projektin kahvi, jonka tavoitteena on tukea naiskahviviljelijöitä.

Kahvivalikoima

Kahvit

Mokkamestarit tarjoaa makunystyröitä kutkuttelevaa, tuotepaahdettua kahvia omalta paahtimolta. Ympäri maailmaa poimitut raaka-aineet jalostuvat käsityönä ensiluokkaiseksi kahviksi Tampereen Teivossa.

Tutustu kahviin verkkokaupassa

Maustekahvit

Banaania, pähkinää, toffeeta, suklaata tai vaikka appelsiinia – jokaisella on paikkansa kahvipöydässä ja Mokkamestareiden verkkokaupassa. Kokeile rohkeasti uusia makuyhdistelmiä ja ihastu!

Tutustu maustekahviin verkkokaupassa

Kahvitarvikkeet

Mokkamestareiden maahantuomat Eurekan kahvimyllyt, erilaiset pour over -kahvinvalmistusvälineet, kahvipurkit ja -kupit ym. kahvitarvikkeet löydät Mokkamestareiden verkkokaupasta.

Tutustu kahvitarvikkeisiin verkkokaupassa