Verkkokauppaan
Verkkokauppaan

Laatukahvia omalta paahtimolta

Maailmalta tuodut raaka-aineet jalostuvat laadukkaaksi kahviksi omassa, Tampereen vanhimmassa kahvipaahtimossa. Arvostetut single origin -kahvit, tilakahvit ja kahvisekoitukset syntyvät pirkanmaalaisena käsityönä. Kahvivalikoimassa panostetaan eettisesti ja kestävästi tuotettuun kahviin. Tummat ja vaaleat paahdot, maustetut ja maustamattomat kahvit – kaikille on paikkansa. Kahvit on koemaisteltu eli cupattu etukäteen. Kahvia on maailmassa monenlaista, mutta tuoreen vastapaahdetun kahvin tuoksu on voittamaton.
 

Etiopia-Suke-Quto-vaalea.png

2/5

Etiopia Suke Quto

Kukkainen ja suklainen vaaleapaahtoinen luomukahvi Etiopiasta Gujin alueelta.

mm-2009-peru.png

4/5

Peru Cecanor FTO Cafe Femenino

Tummapaahtoinen Reilun kaupan luomukahvi Indonesiasta. Maussa yrttisyyttä ja makeutta.

Kongo-Kivu.png

3/5

Indonesia Kokowagayo Luomu FTO

Naisviljelijöiden Reilun kaupan luomukahvi Indonesiasta. Maussa kirsikkaa sekä suklaata. 

Kahvivalikoima

Kahvit

Mokkamestarit tarjoaa makunystyröitä kutkuttelevaa, tuotepaahdettua kahvia omalta paahtimolta. Ympäri maailmaa poimitut raaka-aineet jalostuvat käsityönä ensiluokkaiseksi kahviksi Tampereen Teivossa.

Tutustu kahviin verkkokaupassa

Maustekahvit

Banaania, pähkinää, toffeeta, suklaata tai vaikka appelsiinia – jokaisella on paikkansa kahvipöydässä ja Mokkamestareiden verkkokaupassa. Kokeile rohkeasti uusia makuyhdistelmiä ja ihastu!

Tutustu maustekahviin verkkokaupassa

Kahvitarvikkeet

Mokkamestareiden maahantuomat Eurekan kahvimyllyt, erilaiset pour over -kahvinvalmistusvälineet, kahvipurkit ja -kupit ym. kahvitarvikkeet löydät Mokkamestareiden verkkokaupasta.

Tutustu kahvitarvikkeisiin verkkokaupassa