Verkkokauppaan

Myymälät

Tervetuloa Mokkamestarit-myymälöihin!

 

Mokkamestarit tarjoaa myymälöissään kahvinjanoisille asiakkailleen poikkeuksellisen monipuolisen kahvivalikoiman. Kahvin alkuperä, tuottajamaiden kulttuurit ja maaperän vaikuttaminen kahvien makuun ovat kaikki lähellä sydäntämme.

Tampere, keskusta

Hienot tuotteet, kahvi- ja teeammattilaisten osaava palvelu ja baristojen taidonnäytteet yhdistyvät Verkatehtaankadulla jättäen mieleen elämyksellisen kahvi- ja teekokemuksen. Monipuolinen vinyylivalikoima musiikin eri aikakausilta kruunaa koko homman!

Käyntiosoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelin: 050 4535 203
Avoinna: Ma-pe klo 11–18 ja lauantaisin klo 10–15
 

Paahtimon myymälä

Mokkamestareiden kahvipaahtimolla toimii myös kahvin ja teen erikoisliike tarvikkeineen. Paahtimomyymälässä kahvi on tuoreimmillaan ja paahtaja työssään kahvifiiliksen alkulähteillä.

Käyntiosoite: Kuukuja 8 E, 33420 Tampere
Puhelin: +358 50 553 5003
Avoinna: Arkisin klo 9–17

Kahvi on sosiaalista kulttuuria

Suomeen on muodostunut omaleimainen kahvikulttuuri, johon kuuluu runsas päivittäinen kahvinjuonti. Ihmisten väliset kahvihetket kotona tai kahviloissa sekä työpaikan kahvitauot ovat keskeinen osa suomalaista sosiaalista kulttuuria. Nykypäivänä suuntaus myös työpaikoilla on kohti laadukkaampaa kahvia. Tunnetusti laatu korvaa usein määrän – erityisesti kahvissa.

“Mennään vaikka kahville”

Kahvikulttuuriin liittyy myös miljöö, välineet ja astiat, estetiikka ja musiikki. Monelle kahvikulttuuria on myös  hiljaisuus ja yksin rauhoittuminen suosikkikahvin tai -teen seurassa. Kahvi on läsnä sosiaalisissa hetkissä, kun vieraat ihmiset tutustuvat tai toisilleen tutut tapaavat kuulumisten merkeissä. Näitä hetkiä tarjoamme myös kahvikaupoissamme.

Tarjoamalla monipuolisesti eri kahvilaatuja sekä alan koulutusta, Mokkamestarit on ollut muokkaamassa suomalaista erikoiskahvikulttuuria.

Rakkaus kahviin ja osaaminen näkyvät alati uudistuvassa valikoimassa ja kahvin tuoreudessa.