Verkkokauppaan
Verkkokauppaan

Laatuteetä Teetaikureilta

Ikivanha mystinen teekulttuuri valtaa maailmaa ja laadukas tee kuuluu nykyisin moderniin elämään. Mokkamestareiden intohimo teehen on synnyttänyt oman Teetaikurit-tuotemerkin, joka takaa monipuoliset huippulaadut ja tuoreuden. Teetaikurit on synonyymi hyvälle teelle. Valikoimasta löytyy teekulttuurien parhaimmistoa mm. Japanista, Kiinasta, Koreasta ja Intiasta. Mokkamestareiden teet tulevat laadukkailta teetaloilta. Teevalikoimassamme on mm. mustaa, vihreää, oolong- ja valkoista teetä sekä rooibosta.

China-Kekecha.png

Keltainen tee

Kiina, Kekecha

Erittäin arvostettu, käsityönä tuotettu ja osittain hapetettu keltainen tee Kiinasta.

Rwanda.png

Musta tee

Ruanda, FOP Rukeri

Musta luomutee Ruandasta. Tee on käsitelty hyvin huolellisesti, jotta lehdet pysyisivät suurina, ehyinä ja kierteisinä.

Ceylon-Idulgashina.png

Vihreä tee

Ceylon OP Idulgashina

Vihreä luomutee pieneltä Idulgashinan teeplantaasilta Uvan teealueelta.

Teevalikoima

Maustamattomat teet

Teetaikurit on synonyymi korkealaatuiselle teelle. Tarjolla on hienoimpia teelaatuja mm. Japanin, Kiinan, Korean ja Intian teekulttuureista. Tuttujen klassikoiden lisäksi valikoimasta löytyy vaihtuvia erikoisuuksia.

Tutustu maustamattoman teen valikoimaan verkkokaupassa

Maustetut teet

Maustetun teen ystävälle Teetaikurit tarjoaa kattavan makuvalikoiman: mustikka, mausteinen chai, jasmiini, granaattiomena – ja paljon muita! Myös maustetuissa teelaaduissa on useita luomuvaihtoehtoja.

Tutustu maustetun teen valikoimaan verkkokaupassa

Teetarvikkeet

Teen haudutus on helppoa ja hauskaa sopivilla välineillä. Teelehtien hauduttamisessa ei ole vain yhtä oikeaa tapaa, ja suosittelemmekin rohkeasti kokeilemaan oman valmistustyylin löytämiseksi. Teetaikurit-valikoimasta löytyy kattava valikoima eri teekulttuurien valmistustarvikkeita. Saatavilla myös perinteiset teesihdit, kertakäyttö- ja kestosuodattimet, lämpömittarit ja ajastimet.

Tutustu teetarvikkeisiin verkkokaupassa