Verkkokauppaan

Teetietoa

Teetaikurit – Mokkamestareiden oma teemerkki

Mokkamestareilla tee on ollut mukana alusta asti. Vuosien varrella suomalaisessa teekulttuurissa on tapahtunut huimaa kehitystä, jossa, olemme saaneet olla mukana. Mokkamestareiden oma teebrändi Teetaikurit on synonyymi hyvälle teelle. Valikoima sisältää arvostettujen teetilojen huippulaatuja, mustaa, vihreää, oolong- ja valkoista teetä sekä rooibosta, mate-teetä ja haudukkeita.

Irtoteetä ja luomua

Mokkamestareilla laadukkaat irtoteet ovat aina olleet keskeinen osa valikoimaa, sillä haluamme viedä suomalaista teekulttuuria entistä elävämpään ja monipuolisempaan suuntaan. Irtotee kiinnostaa ihmisiä vuosi vuodelta enemmän – etenkin luomuteet, joita löytyy Teetaikureiden valikoimasta runsaasti.

Terveellistä ja superfoodia

Teetä käytetään nykyisin paljon myös superfoodina sen antioksidanttien ja muiden tutkitusti terveellisten ominaisuuksien vuoksi. Teen rauhoittava vaikutus on lisännyt teen kulutusta kasvavan mindfulness-, jooga- ja meditaatioinnostuksen myötä.

Trendien aallonharjalla

Teetä “hifistellään” samalla tavalla kuin erikoiskahveja. Tällä hetkellä teetrendejä ovat mm. crossover, jossa makumielikuvia haetaan esimerkiksi kahvista, sekä Oolong-tee, jota käytetään puhdistamaan kitalakea ennen kuin maistellaan esimerkiksi espressoja. Esimerkiksi Bowl Brew -teen valmistus on oma pieni rituaalinsa, jossa teelehtien annetaan vapauttaa kaikki hyvät makunsa ja ominaisuutensa tietynlämpöiseen veteen.